Skip to content Skip to footer

Neomejen Vir

Neomejen Vir

 

Sporočilo:

Posvetitev Sebi ti omogoča, da se ponovno priklopiš na Izvor svojega bitja. Bil si navidezno ločen od samega Sebe, da bi lahko doživljal dvojnost, a hkrati tudi zaščiten, da si nisi ustvarjal še več nesrečnih energij.

Zdaj, ko se zavedaš in prevzemaš odgovornost za svoje misli, besede ter dejanja in se hkrati začenjaš zavedati, da si sam sebi vzrok in posledica, je prišel čas, da se ponovno vzpostavi pretok enosti. Ta proces je posvečen tistim, ki že uvidijo utrinke Zlate dobe, kajti pripravljeni so na veličastno izkušnjo samega Izvora v Sebi, da se ponovno zavejo, da izvira vse iz njih samih. Ko začutiš Notranji klic, pomeni, da si pripravljen na iniciacijo Izvora samega. Od tebe je odvisno, kdaj se boš odločil, vse ostalo pride »samo«.

Posvetitev Sebi poteka individualno, zato bodi pripravljen na močne spremembe v življenju, kajti ko se te enkrat dotakne božja roka, ni več vrnitve nazaj. Energije postanejo tako močne, da te začnejo »premetavati«, če nisi usklajen sam s sabo. Ni več odlašanja, ni več nevednosti, zdaj se zavedaš, kdo si in od kod prihajaš. Skozi tebe začnejo pospešeno delovati energije, kajti to si izbral sam in se iz svobodne volje odločil za ta korak. Delovanje iz Sebe zahteva predanost, budnost, odgovornost do sebe in do življenja.

Ne moreš se več izgovarjati na usodo, na Boga/Boginjo, celo na karmo in dopustiti, da dogodke izkušaš podzavestno. To je čas, ko se zaveš posledic lastne izbire, ko si usodo ponovno ustvariš in si jo ponovno zavestno izbereš, ker se zavedaš Sebe. Zdaj imaš na razpolago zavedanje in moč, da ponovno izbereš, kaj želiš izkušati v življenju.

Ni več potrebno čakati na »smrt«, da si boš izbral nove izkušnje. Ti časi so minili, ne potrebuješ jih več. Zdaj je čas za nov cikel doživljanja kar tukaj in zdaj. To nam je dano z novo energijo, z novo zavestjo o nas samih, ker smo se tako odločili vsak zase in vsi skupaj. 

Kaj je pravzaprav iniciacija Izvora?
Iniciacija sproži procese še na najsubtilnejših nivojih tvojega bitja, da se začneš zavedati Sebe v vsem, kar je bilo, bo in je. Do sedaj si vedel, slutil, ti procesi pa te popeljejo v direktno izkušnjo v vsakdanjem življenju. Odpirati se začneš novim izkušnjam svojega obstoja. Zavestno deluješ iz globljih nivojev, ki so bili zate do sedaj še nevidni oz. nedostopni.

Mnogo je poti, kako do Izvora samega in ta je le ena izmed njih. Kako pa boš vedel, katera pot je zate in kdaj je pravi trenutek?
Izberi si tisto, ki prihaja iz Srca za katero čutiš, da je tvoja, saj je zate le ta, ki jo začutiš, prava.


V trenutku impulza ne bo nobenega dvoma o izbiri sami!

 

© Matteus Mavrica

 

DELI Z DRUGIMI ❤️

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!