Skip to content Skip to footer

Boginja

Boginja 

 

Sporočilo:

Posvetitev prinaša nova spoznanja s prizemljitvijo Boginje, ki se izraža skozi naravo. Obuja spomine, kako živeti v harmoniji z njo. Kako sodelovati v procesih, ki nastajajo spontano in ustvarjajo krog življenja. Obuja ti veščine, ki so ti bile dane, ko si se še zavedal Sebe, tega, da si eno z Boginjo in da ločenosti ni.

Prišel je čas, ko so ti spet dostopne skrivnosti narave, da jih ponovno zaživiš v sožitju s tvojim čudovitim bitjem, ki ti je na razpolago v tem življenju, da se lahko v popolnosti doživljaš tukaj na Zemlji. Skrivnosti, ki so zapisane in skrite v naravi, so čakale, da jih boš zopet pripravljen sprejeti v svoje Srce, da vzpostaviš stik z Boginjo v tebi samem.

Po prejetju iniciacije se začnejo odpirati starodavne skrivnosti, ki jih je nekoč poznal vsak, saj je bil sam del tega. Prihaja čas, ko bo enost ponovno čisto normalen pojav, ne pa čudež, namenjen samo nekaterim izbrancem. V naravi je normalno, da se vsi zavedamo enosti, oz. harmonije, a je danes še ne živimo. Usklajevanje notranjih energij z naravo je prizemljevanje celotnega Božanskega Bitja na fizični nivo.

Veliko pomeni, kar si že naredil, a še več, kaj boš še naredil zase in posledično za ostale, ki prihajajo za teboj na ta svet. Vedno obstajajo še druge dimenzije tvojega Bitja, ki si želijo, da bi jih sprejel in prizemljil na fizični nivo. Dovoli si, da se skozi tebe ponovno izraža Boginja, ki je bila toliko let pozabljena in izgnana iz tega sveta, dovoli si jo ponovno zaživeti in sprejeti njeno vodstvo od znotraj navzven.

Smo v času, ko se Zemlji pospešeno dviguje vibracija, zato je zdaj čas Boginje, da se uravnovesi znotraj tebe, da prevzame svoj prestol zraven Boga, kot je namenjeno.

Boginja, ki ustvarja življenje z ljubeznijo do vsega, ima močan vpliv na človeški razvoj, kajti brez enega pola ne moreš biti celovit.

Dovoli si torej ponovno vzpostaviti stik z notranjo Boginjo, ki te čaka že toliko let, da te tudi z njene strani popelje v čudežni svet, poln darov in novih blagoslovov. Zdaj je čas za ravnovesje med Bogom in Boginjo.

Hvala!      

 

 

© Matteus Mavrica

DELI Z DRUGIMI ❤️

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!