Skip to content Skip to footer

Sodelujemo In Si Pomagamo

Sodelujemo In Si Pomagamo

Predstavljamo vam ljudi, ki smo jih izbrali zaradi njihove strokovnosti, odprtosti in predvsem zaradi srčnosti, ki nam pomeni največ. Zaradi njihovega unikatnega  načina dela, smo jih izbrali med mnogimi drugimi. Hvaležni smo jim za njihovo kakovostno opravljeno delo.

Energijski Nakit

Alenka Marvatis

Alenka Marvatis
https://www.marvatisart.com

Zahvaljujem se iskreni duši Alenki Marvatis, ki namenja svoje poslanstvo za pomoč in razvoj duš na poti Domov.

Navdušen sem nad njenim mojstrstvom ter kako natančno in sproščeno, točno po navodilih Energij izdeluje svoj Energijski nakit. S svojimi izdelki in delovanjem prinaša neverjetno energijo, ki so jo deležni vsi v stiku z njo. Prav zaradi njene odprtosti in globine duha sem se odločil in ji zaupal, da bo ona tista, ki bo spravila v ta pojavni svet Baterijo Življenja. Ker se zavedam, kako pomembno je, da pri ustvarjanju prepusti svoje telo, da lahko skozi njo priteka Univerzalna Energija in ustvari izdelek, narejen po notranji intuiciji.

Hvala ti, ker si prejela tako pomembno nalogo.

~ Matteus Mavrica

DANTE produkcija

Andraž Poje

Andraž Poje
https://www.dante.si

Vedno sem iskal nekoga, ki je strokovno podkovan in tudi cenovno dostopen, da bi videl stvari tako kot jaz želim narediti in mi pri tem pomagati, da čim bolj približamo izdelavo spletne strani moji viziji. Povem vam, da pri Andražu sem dobil mnogo več! Zelo hitro odgovarja na e-maile, vedno se potrudi za najboljšo rešitev, nudi zelo dobro podporo in vedno je pripravljen pomagati! Vsaka mu čast!

Njegova strokovna storitev in sodelovanje z njim je res TOP izbira!

Hvala ti za čas in vso dodatno podporo pri usposabljanju za izdelavo spletne strani.

~ Matteus Mavrica

HIERONYMUS
prevajanje in lektoriranje

Nives Mahne Čehovin

Nives Mahne Čehovin
http://prevajalka.com

Zelo sem navdušen nad lektoriranjem, ker je opravljeno strokovno in zelo natančno. Lahko bi rekel tudi, da dela z dušo. Všeč so mi tudi opombe, ki mi jih Nives dopiše, da se zbistri pomen v stavku.

Skratka, hvala ti Nives za tvoje poslanstvo, ki ga opravljaš z ljubeznijo!

 

~ Matteus Mavrica

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!