Skip to content Skip to footer

Matteus Mavrica

Matteus Mavrica:

Na pot duhovnosti je stopil pred mnogimi leti, ko je iskal resnico o obstoju Boga, o Življenju in o Sebi. Ta pot mu je prinesla mnoge blagoslove ter darove, ki jih je ozavestil in doživel v Sebi. Pot v notranjost je prehodil z namenom, da si je odprl duhovni kanal, kot se temu reče, po katerem dobiva vse potrebne informacije za razvoj duše in duha. Razodeli so se mu duhovni vidiki samega Sebe in od tistega trenutka naprej je zavestno voden iz nivoja zavesti SEM, ki SEM.


Meditacije in Terapije vodi iz nivoja Enosti in se udejanja za vsakega posameznika tista izkušnja, za katero se je odločila njegova duša, da se prebudi, ozavesti in prepozna Sebe v Ljubezni tej.

Njegov namen je, da vas »popelje« nazaj Domov oziroma, da vas spomni, kdo v resnici ste in od kod ste prišli. Da vas spomni, da ste veličastno Bitje, ki presega današnje zavedanje Sebe ter da imate korenine, ki segajo globoko v Univerzum. Ko si dovolite zliti z višjimi svetovi svojega Bitja ter sprejeti svojo dediščino, se vam odprejo tisti nivoji vaše duše, ki čakajo, da jih zaživite v svojem življenju. Ta dediščina vam je bila položena v zibelko že od samega začetka vseh začetkov, vendar ste pozabili nanjo. Tega se je potrebno zavedati in sprejeti v svoja življenja, da se bo hitreje prizemljila zlata doba za vse nas! Zdaj je čas, ko ste dozoreli zanjo in ste pripravljeni sprejeti in darovati sebe – Sebi.

V zgodovini še ni bilo tako veličastnega časa v prostoru za doživljanje Sebe skozi materijo. Zdaj je čas, ko ni več pravil za omejevanje duše in duha, ker potujemo v novi cikel spoznanj in doživljanj, ker se naša osebna vibracija vedno bolj dviguje. Vse postaja iz dneva v dan intenzivnejše.

Stari vzorci prepričanj se rušijo in pripravlja se prostor za nove, veličastne in brezmejne.

To je čas darov in blagoslovov. Kolikor ste pripravljeni očistiti svoj prostor, tako imenovan tempelj Boga/Boginje, toliko darov in blagoslovov se zlije v vaše življenje, da jih živite.
Zato, očistite si svoj tempelj, da bo čaša pripravljena za novi eliksir življenja.

Nikoli ni prepozno! Dokler imate čašo, imate izbiro, da jo še v tem življenju ponovno napolnite s svojo Ljubeznijo, ki je večni izvor vsega, vas samih.

Matteus Mavrica

Kaj me izpopolnjuje in v čem se čutim najbolj izpopolnjenega?

V sprejemanju in dajanju sebi – Sebe.

Ljubim raziskovati Sebe, ljubim obujati božanski potencial, ljubim prinašati nova spoznanja ter nove energije za pomoč in podporo ljudem. Ljubim spoznavati in se učiti od Življenja samega. Ljubim modrost. Ljubim novosti mojega Bitja. Hrepenim po potovanjih znotraj Sebe. Izpopolnjuje me vsako novo Srečanje, ki mi je namenjeno, ko me obiščejo druga Bitja sveta in se lahko z njimi družim, učim, doživljam njihovo Zavest in vse to tudi naprej delim. Ljubim Sebe, ljubim Življenje, ljubim zvestobo do Sebe, ljubim Resnico in Mir … Vse to je moj Primarni dih. Dih duha v telo. Ljubim vse, kar je povezano z Menoj. Ljubim Dajati, ljubim Sprejemati, ljubim Doživljati, ljubim Živeti.
Ljubim, da Ljubim.

Veselim se prihodnosti, uživam v Sedanjosti, blagoslavljam preteklost.

Matteus Mavrica

PS.

  • Vabim vas tudi k ogledu mojega kotička, ki je namenjen za duhovno rast.
    Sporočila, Iniciacije, Vizije … ki sem jih prejemal iz Notranjosti mojega Bitja na lastni Poti Srca.

ZLATA DOBA

  • Ne spreglejte brošure o Zlati dobi, ki jo lahko sedaj brezplačno prenesete v PDF obliki.

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!