Skip to content Skip to footer

Baterija Življenja

Sporočila iz Notranjosti

Skupaj Ustvarjamo boljši svet. Svet, po katerem hrepenijo vsa Srca sveta. Ljubimo in se učimo Biti to, kar smo v resnici vsi mi. Ljubimo in spoznavamo, kako veličastno in mogočno je Biti (Bi > Ti).

Baterija Življenja je sinergija Ljubezni in Modrosti Življenja, manifestirana v obliko pojavnega sveta, da naredi most med Zemljo in Nebom. Ustvari prehod med galaktično ustanovo, ki deluje in povezuje prehode med dimenzijami vašega »realnega« sveta in našega oziroma tudi vašega višjega duhovnega Živega sveta, kjer Je Vse Enako Oddaljeno.

Kaj je pravzaprav Baterija Življenja?

Je generator vseh mogočnih energij, zbranih v jedru Stvarnikove zavesti, in služi, da ti nudi vso podporo na »daljavo« skozi tvojo prebujajočo se zavest. Služi ti v najvišje dobro ali Enega in Edinega, ki Je in Si, sam sebi Bog, če lahko tako imenuješ sam Sebe. J

Baterija Življenja je generator tvojih lastnih energij. Poganja in oskrbuje te s tistimi energijami, ki ti jih v življenju primanjkuje v Zavesti. Obuja Tebe v Sebi.

Deluje na vseh nivojih možnega in še ne poznanega delovanja vašega dojemanja – trenutnem stanju zavedanja. Deluje v fazah, ki jih še ne poznate, ker nimate še tako visoko razvitega Hibridnega svetlobnega telesa v zavesti, ki vam omogoča pretok svetov skozi zavest.

Znanost šele odkriva pomembnost energij in vibracij v vesolju ter kaj vse je mogoče regenerirati in ustvarjati ter tudi potovati skozi čase in prostore dimenzij. Vse to je še pred vami. V to ste se podali  in odločili, da izboljšate nivo Bivanja za vsa živa bitja v tem in onem svetu.

Kaj ima pri tem Baterija Življenja?

VSE in NIČ!

OD vas je odvisno, kaj si izberete za izkušnjo, po čem vam hrepenijo Srca. Generator poganja, ne pa ustvarja! Vi Ustvarjate!

 

Kako se je začelo? Vsekakor s hrepenenjem Srca po boljšem in globljem Bivanju na Zemlji. Hrepenenje Srca je sprožilo proces, da so se odprla vrata v drugo dimenzijo, po katerem sem prejemal vsa navodila, kako udejanjiti in kodirati to skrito, mistično Zavest v delovanje našega sveta. Kako kodirati delovanje višje zavesti v ta dualen svet energij. Pomoč je prišla zaradi Ljubezni do Sebe, da si izboljšamo naše energijsko stanje na Zemlji. Da si dvignemo osebno izkušnjo v plemenitejšo in globljo eksistenco v celotnem univerzumu. Da se zavedamo, da smo del nečesa, kar se imenuje Življenje z veliko začetnico! Da nismo sami v tem pojavnem svetu. Da bivamo usklajeno z višjimi energijami in spoštujemo nižje energije sveta in ljudi.

Da bo res tako, je treba odpreti povezavo do Samega sebe, se zavedati, da bivamo istočasno v vseh dimenzijah sveta. Da ni ločenosti, da ni pregrad, da je vse povezano med seboj. Vsaka odločitev, vsaka misel in občutki se širijo navzven ter ustvarjajo resničnost doživljanja vas samih. Pomembno je, da se zavedate, da si kreirate lastno usodo, ni Boga, ki bi vam jo določal, ne obstaja nič takega v univerzumu. Vi sami izbirate, kaj boste doživljali na višjih ravneh zavedanja Sebe! Vsaka misel ima svoje posledice nekje v pojavnem svetu. Bodite odgovorni do svojih misli, občutkov, kaj oddajate v druge svetove, ker se vam to vrača pomnoženo, da bi razumeli in dojeli, da je vse povezano med seboj.
Energija je Energija – in to je vse. Vprašanje pa je, kakšno energijo bi radi izkušali.

Tisto, ki jo oddajate, tista se vam vrača v vseh možnih oblikah! Če vam ni všeč, zamenjate svoje delovanje, svojo vibracijo. Tako preprosto je to. A kaj, ko se še ne zavedate, da je prav vse povezano med seboj, PRAV VSE! Če bi to čutili, vam ne bi niti na pamet prišlo, da bi v mislih gojili nesrečno energijo do kogarkoli, ker bi se zavedali, da jo boste nekdaj in nekje tudi sami izkušali. Saj imate lepe pregovore: Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade. Če se želiš maščevati, izkoplji dva grobova, enega zase in enega za sovražnika …

Vse je v vibracijah, v sprejemanju in dajanju. Vaše telo je kot radio, kjer se menjujejo postaje. Višje ko imate vibracije, lepše energije sprejemate in to tudi doživljate. Tako enostavno je to. Vsaka stvar ima zapisano vibracijo in na kateri postaji se lahko predvaja! Vsaka stvar.

Zakaj ni v Stanju Enosti nesrečnih energij? KER NIMAJO VSTOPA – ker imajo nižje frekvence, se ne morejo predvajati v takem »programu«. Pa tudi bolezni imajo zapisano frekvenco, kje se lahko predvajajo! V drugih svetovih tega ne poznajo, ker imajo previsoko vibracijo, da bi lahko bolezen prišla na dan. Vse je v frekvenci, energiji … čisto vse!

Glejte, poglejte še enkrat, ozrite se vase, čutite v sebi to neomejeno moč energij, da se lahko dvignete v višave, kjer spoznate pravega Sebe, ki ima energijo, da lahko poganja vse svetove in dimenzije hkrati. Toliko energije imate v sebi, ko spoznate Sebe. Ali ni to dober razlog, da začnete delovati iz Vašega Bitja, Srca, Boga – karkoli vam je bliže, samo ZAČNITE!!!

Baterija Življenja vam pri tem nudi ogromno pomoč pri zviševanju frekvenc. Tisto, česar ne potrebujete več, vam pomaga odstranjevati iz globin vašega nezavednega in zavednega polja. V vašem nezavednem polju imate ogromno stvari, ki vam jemljejo energijo še iz prejšnjih inkarnacij. To je kot star računalnik, ki se mu v spominu nabirajo vsi možni programi in oglasi, pridobljeni na internetu med brskanjem. Pa rečete, kako je lepo deloval, ko je bil še nov. Vsi ti programi, ki so se namestili v spomin, ga upočasnijo in mu jemljejo energijo oziroma hitrost delovanja. In tako je tudi z vami. Vsi omejeni miselni vzorci vam jemljejo energijo. Ne dovolijo vam, da bi se nadgradili, šli naprej, ker niso tako napisani, narejeni … Ustvarjeni so, da vas držijo ujete v vašem omejenem stanju, ker jih s tem hranite. Sebi pa ne dovajate nove energije …

 

Pa še drugič kaj več o vsem tem …

 

 

Nadaljujte z raziskovanjem Baterije Življenja:
https://življenje.si/baterija-zivljenja/

 

DELI Z DRUGIMI ❤️

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!