Skip to content Skip to footer

Zlata doba

Sprememba, ki prihaja…

Zlata doba

Zlata doba

Brošura vas bo navdihnila za nov pogled na Življenje!

Tukaj si jo lahko prenesete ali pa preberete na tej strani.

Knjigo posvečam sebi
iz čiste Ljubezni,
ki je v radosti ustvarjena,
iz Ljubezni izlita,
v besede prelita.

Brošuro v pdf obliki se jo lahko poljubno deli, saj je namenjena za ozaveščanje in prebujanje ljudi. 

Zahvale

 

Zahvale Aniti Škof:

Hvala ti za razodetja, ki sem jih bil deležen znotraj Sebe.

Hvala ti za modrost, ki sem jo prebudil v Sebi.

Hvala ti za Ljubezen, da sem se prepoznal v Njej.

Hvala ti za pot, ki sem jo odprl do Boga.

 

Zahvale sošolcem in sošolkam duhovne šole:

Hvala vam za podporo in iskrenost, ki sta pripeljali do osebne spremembe na vseh nivojih mojega Bitja.

Hvala vam, da smo skupaj in vsak v sebi pripomogli k spremembam znotraj nas, ki se zdaj izražajo navzven.

Hvala vam, da ste to, kar ste.

 

Zahvale prijateljem in prijateljicam:

Hvala vam za vso prejeto pomoč in vodstvo, da sem izpolnil dano obljubo sebi.


Z ljubeznijo,
Matteus Mavrica

Kazalo

 

Zahvale

Predgovor

Uvod

Zlata doba

Zlata doba za vse ljudi 

Zemlja kot Bitje

Zmaj apokalipse

Stvarnik

Predgovor

 

O meni

Na pot duhovnosti sem stopil že pred mnogimi leti. Ko se še nisem zavedal, kaj me čaka, sem doživljal delčke Sebe, ki so bili vedno v meni in čakali, da jih prebudim in ozavestim. Sedaj se zavedam, da sem to pot prehodil z namenom, da si odprem kanal, po katerem dobivam vse potrebne informacije za razvoj duše/duha na poti v svoje Srce, in da lahko danes posredujem vse, kar pride iz mene skozi Srce.

Duhovni kanal se mi je odprl leta 2007 in je postajal iz dneva v dan močnejši. Ko sem spoznal, da je ta duhovni kanal »Sem, ki sem«, so se v mojem življenju začeli dogajati tako imenovani čudeži. Ko je človek pripravljen, da spozna Sebe in tako tudi živi, se mu začnejo odpirati različni nivoji zavedanja duše/duha in začne vedno bolj doživljati tukaj in zdaj, vse prisotno v Sebi in okoli sebe.

Vse, kar pride, pride iz Srca in tako tudi delujem iz različnih nivojev svoje duše/duha. Kajti duša je več dimenzijsko Bitje in ima več nivojev doživljanja oziroma zavedanja Sebe. Vsak nivo je globlji v doživljanju Sebe in vedno prisoten tukaj in zdaj. Treba ga je udejanjiti tudi na fizičnem nivoju, saj smo le tako povezani oziroma zliti s celoto.

Moj namen je, da vas »popeljem« nazaj Domov oziroma, da vas spomnim, kdo v resnici ste in od kod ste prišli. Da vas spomnim, da ste veličastno Bitje, ki presega današnje zavedanje Sebe ter da imate korenine, ki segajo globoko v univerzum. Ko si dovolite zliti z višjimi svetovi svojega Bitja ter sprejeti svojo dediščino, se vam odprejo tisti nivoji vaše duše, ki čakajo, da jih zaživite v svojem življenju. Ta dediščina vam je bila položena v zibelko že od samega začetka vseh začetkov, vendar ste pozabili nanjo. Tega se je potrebno zavedati in sprejeti v svoja življenja, da se bo hitreje prizemljila zlata doba za vse nas! Zdaj je čas, ko ste dozoreli zanjo in ste pripravljeni sprejeti in darovati sebe – Sebi.

 V zgodovini še ni bilo tako veličastnega časa v prostoru za doživljanje Sebe skozi materijo. Zdaj je čas, ko ni več pravil za omejevanje duše in duha, ker potujemo v novi cikel spoznanj in doživljanj, ker se naša osebna vibracija vedno bolj dviguje. Vse postaja iz dneva v dan intenzivnejše.

Stari vzorci prepričanj se rušijo in pripravlja se prostor za nove, veličastne in brezmejne.

To je čas darov in blagoslovov. Kolikor ste pripravljeni očistiti svoj prostor, tako imenovan tempelj Boga/Boginje, toliko darov in blagoslovov se zlije v vaše življenje, da jih živite.
Zato, očistite si svoj tempelj, da bo čaša pripravljena za novi eliksir življenja.

Nikoli ni prepozno! Dokler imate čašo, imate izbiro, da jo še v tem življenju ponovno napolnite s svojo Ljubeznijo, ki je večni izvor vsega, vas samih.

Zlata doba

Uvod

 

Knjigo sem prelil iz nivojev moje duše v besede med duhovnim šolanjem pri Aniti Škof leta 2009. Anita Škof je duhovna pisateljica ter učiteljica, ki nas je vodila in usmerjala v našo notranjost. Sprejela nas je z odprtim Srcem in tako popeljala v meditacijah nazaj do Izvora, da smo se prebujali in ozaveščali, kdo v resnici smo. Kot pri vsakem šolanju, nas je tudi tukaj na koncu čakala duhovna naloga, da smo strnili in udejanjili to, kar smo prebudili in ozavestili med šolanjem. Začutil sem, da se želim izraziti skozi napisano besedo, ki se je začela porajati v Meni. Čeprav sem to sporočilo kanaliziral zase iz notranjosti mojega Srca, sem se odločil in zavezal sebi, da bom to knjigo tudi objavil, ker se bo v njej lahko še kdo prepoznal ter mu bo pomagala na njegovi poti v lastno Srce.

Na začetku knjige bom opisal svojo zlato dobo, kaj moram še storiti/narediti, na kaj naj bom pozoren in česa ne potrebujem več.

Drugi del je namenjen človeštvu. Da se ljudje zazrejo vase in še enkrat pogledajo, če je vse resnica, na čemer imajo postavljene temelje. Graditi na starem, na temelju iz samega peska, je namreč jalovo in začasno, kajti pripravljamo nove temelje za večnost, zato mora biti sam temelj večen.

V današnjem času je veliko povpraševanja po duhovni rasti in izkušnjah, ki presegajo telesno dimenzijo. To pomeni, da se zavest človeštva vedno bolj dviguje in se približuje zavesti enosti. To je zelo pomembno pri vstopu v zlato dobo, kajti ne moreš biti v zlati dobi z današnjim zavedanjem Sebe. Zato se boš moral še globlje poglobiti vase in se izraziti v popolnem bitju samega Sebe.

 

 

Zlata doba je velik potencial v duhu. Da se razodene skozi tebe, pa moraš svojo energijo oziroma vibracijo uskladiti z vibracijo zlate dobe. Vse tiste energije, ki nihajo z manjšo hitrostjo/frekvenco, te ustavljajo in tako preprečujejo, da bi se prebil do višje sfere. Če to ponazorim s primerom:

Letalo mora doseči določeno hitrost, da se dvigne v zrak.

Tudi človek mora doseči določeno hitrost/frekvenco, da doseže višje stanje zavedanja, zato moraš odložiti vso prtljago, ki te ovira pri zviševanju osebne frekvence.

Spoznal si že, da te v življenju določene energije ovirajo, blokirajo, ti onemogočajo, da bi se izražal, ker deluješ pod njihovim nesrečnim vplivom. Zato je modro, da odvržeš prtljago, kjer imaš spravljene nesrečne energije, kot so bolečina, obup, sovraštvo, ljubosumje, nevoščljivost, jeza, dvomi in tema. Izpusti jih iz svojega življenja, ker te vsak dan bolj obtežujejo. Tudi najlažja prtljaga postane čez čas težka. Naj ponovno navedem primer:

Če držiš v roki kozarec vode, je to na začetku neopazno. Če pa ta isti kozarec držiš v roki 12 ur, ti postane breme, ki te vsako naslednjo uro bolj obremenjuje in bolečina se stopnjuje, dokler ga ne odložiš.

Tako je tudi s tvojo prtljago, ki jo nosiš s seboj.

Zakaj že?

V zlati dobi ne potrebuješ nič od tega. V zlato dobo vstopiš brez nje, saj se zavedaš, da ti več ne služi, zato je tudi ne izbiraš. Zavedaj se, da je prtljaga težko breme, ki si jo, tako ali drugače, sam nalagaš. Nihče drug ti namreč ne more ničesar naložiti brez tvojega privoljenja, zato tudi nihče ni kriv, da jo tako »radostno« nosiš naokoli.

Naj te potolažim, v zlati dobi tega bremena ni, tam obstajaš samo TI, to, kar si že od samega začetka vseh začetkov, zavedaš pa se še ne. Zato moraš odložiti vsa bremena, ki si jih nabral skozi svoje popotovanje.

Na razpolago imaš take in drugačne tehnike. Toliko kot vas je, toliko je različnih tehnik. Najboljša pa je tista, ki pride iz tebe za tebe, kajti tehnika je le pripomoček, da se prebiješ skozi določene ovire in blokade. Ko se enkrat osvobodiš teh blokad in ovir, je modro, da odvržeš tudi tehnike, kajti le-te te bodo čez čas v tvojem delovanju začele omejevati. Tedaj se moraš zavedati, da jih ne potrebuješ več, saj so ti bile dane v določenem trenutku, da si si z njimi pomagal in se osvobodil določenih težav oziroma bremen. To je isto, kot da bi imel nogo v mavcu  in bi ti bila v pomoč dana bergla. A ko mavec odstraniš, ko je odslužil svoj namen, s časoma tudi bergle ne potrebuješ več. Če jo obdržiš, postaneš invalid pri zdravem telesu!

In prav to počneš tako rad. Navezuješ se na tehnike, ki te sicer v določenem trenutku osvobodijo, ti nudijo oporo, a če se jih slepo oklepaš, ne da bi izhajal iz Sebe, te sčasoma začnejo omejevati in ovirati. Zapomni si, tehnika je samo pripomoček in nič več kot to. Uporabiš jo, da se osvobodiš, nato se ji zahvališ, da ti je omogočila nadaljevanje brez bremena in se ločiš od nje.  Ko boš naletel na novo oviro, ti bo dodeljena nova pomoč, nova tehnika za novo oviro.  S staro tukaj ne bi imel kaj iskati, le omejevala bi te. Toliko na kratko o tehnikah kot delčku bremena, ki ga tudi nosiš v svoji prtljagi.

Kdaj je pravi čas, da odvržeš prtljago? Zelo modro je, da to storiš zdaj, prav zdaj. Poglej, kaj te obremenjuje, kaj te zaustavlja, ovira, kje imaš vso težo in jo odvrzi. Lažji boš in pridobil boš na hitrosti oziroma na vibraciji.

Se spomniš, kaj naredijo v filmih, ko letalo izgublja moč med letenjem? Odvržejo vso prtljago! Kako enostavno!

Zdaj je prišel čas za življenje brez prtljage!

Zakaj že?

Ker zlata doba je svetloba, ljubezen, radost, obilje in veselje do življenja. Zlata doba je Življenje samo.

In zakaj?
Ker izkušaš to, kar v Resnici si!

Zlata doba za vse ljudi

 

Navedel bom ključne točke in ključe, kjer se človeštvo še danes zatika.

V nadaljevanju bom omenil področja, v katera ti priporočam, da se poglobiš, ozavestiš Resnico in razmišljaš s svojo glavo skozi Srce.

Hvala!

 

Zlata doba prihaja za vse vas, vendar pa vanjo vsak vstopa sam, individualno, skozi lastna vrata Srca, takrat, ko se za to odloči s svobodno voljo. Šele, in samo takrat lahko prečka most, stopi na drugo stran, od koder ni več vrnitve, je pa delovanje z višjih nivojev zavedanja. A, če se izpostavljaš nesrečnim energijam, ti le-te onemogočajo, da bi deloval iz Sebe.

Delovanje z višjih nivojev zavedanja omogoča globlji  vpogled v določeno situacijo in širšo možnost izbire. Omogoča dostop do globljih idejnih rešitev, ki so tudi, in predvsem, v korist celega stvarstva, kakor radi rečete:
»V najvišje dobro celega stvarstva.« Zavedaš se Sebe.

Zlata doba se vedno bolj intenzivno prizemljuje skozi vsakega posameznika in se udejanja zate, ki si delček celote. Težave nastanejo, ko je potrebno staro življenje, stare navade opustiti, utrujeno razmišljanje počistiti, stare vzorce odpraviti. Prav zdaj je čas, da vse to spremenite.

Najprej jih opusti sam, saj edino tako lahko pomagaš celoti. Vse se začne pri tebi oziroma v tebi, šele potem se obrne navzven.

 

 

Dogajajo se velike spremembe v vaših življenjih, kar je videti kakor propad, če jih človek gleda s fizičnimi očmi in umom. Spremembe so potrebne, da se prebudite. A prej, ko se prebudite, manjše bodo posledice.

Zemlja kot Bitje

 

Prišli ste na Zemljo, ki ste jo kot Stvarnik ustvarili že od samega začetka popolno, da se boste skozi to izkušnjo naučili manifestiranja in doživljanja Sebe skozi materijo. Da se boste lahko izkusili v vseh dimenzijah svojega Bitja, se radostili v doživljanju Sebe, tako veličastnem in brezmejnem Bitju, kar je prav vsak od vas.

In kaj ste naredili, do kam ste prišli? Do totalnega obupa in propada, do uničenja sebe in Zemlje. Do tega, da trpite vsak dan bolj.

Zakaj že?

Zemlja vas kliče že toliko let, a vi jo še vedno ignorirate. Še slabše, uničujete jo. Do kdaj mislite, da bo to trajalo? Ali se ne bi že enkrat zazrli vase in uvideli, da s tem uničujete sebe? Zemlja vas brezpogojno ljubi, vendar si je izbrala pot vstajenja. In zdaj to posledično terja od vas spremembe na vseh področjih. Čakala vas je vse do zadnjega trenutka, ko ni imela več izbire in je sama morala vstati, pred uničenjem. Čakala je, da bi se prebudili in si sami izbrali pot vstajenja, vendar se niste zmenili za klic svojega Srca, za pomoč, ki ste jo pri tem imeli skozi stoletja.

Ne, niste se zmenili, raje ste še naprej tavali v nevednosti, strahu in temi. Kajti to bi od vas terjalo, da bi se spremenili, pogledali v lastno ogledalo in odvrgli maske, ki jih nosite. Vendar ni več časa za odlašanje! Zdaj nesrečne energije odhajajo, zapuščajo vas, a vi jih še vedno ne želite izpustiti, ker ste jih navajeni, zato doživljate bolečino, trpljenje, obup …

Zdaj je čas, ko se prizemljuje zlata doba in zaradi tega odhajajo vse energije, ki niso del nje. Če Zemlja ne bi izbrala vstajenja, bi prišlo do uničenja. Zato ji pomagajte prizemljevati zlato dobo tako, da vsak pripravi in očisti prostor zanjo v sebi.

Hvala! 

 

Kako žalostno vas je opazovati, ko iščete po vesolju še druga življenja in obstoj, ko pa imate vse to že na planetu Zemlja. Kaj mislite, da bi vam Bog skrival to, kar iščete v vesolju? Bog ni ustvaril vas drugačnega od Sebe, da bi se iskal po vesolju, ampak je vse iz vesolja prinesel s seboj na Zemljo!

In to vesolje imate v Sebi! Da, vsak ga nosi v Sebi. Kako je mogoče imeti celoten univerzum v Sebi? Preprosto, ker prihajate iz univerzuma, zato ga imate v Sebi.

Se vam ne zdi zdaj primitivno to vaše iskanje izven sebe?

Zmaj apokalipse

 

Nekoč, pred mnogimi leti, so se sužnji začeli upirati in to je vodilo h kritični spremembi. Število sužnjev je iz dneva v dan naraščalo, zato je bila njihova skupna moč čedalje večja. Začeli so se zavedati, da skupnost in sodelovanje pomenita moč in lahko peljeta v svobodo.

Peščica ljudi, ki jih kontrolirala, je to kmalu uvidela. Ni želela, da bi se osvobodili, saj si je s tem, da so jih ohranjali v podrejenem položaju, zagotavljala vladavino. Razmišljala je, kako bi sužnji še naprej delali zanjo in bili odvisni od njih. Poskušala jih je ukaniti z navidezno svobodo, zato si je izmislila denar!

In tako so bili sužnji izpuščeni v navidezno svobodo. Ni bilo več potrebe po fizičnem priporu in kontroli, kajti zdaj so bili »svobodni«. Kmalu za tem se je skupnost sužnjev in njihovo sodelovanje razblinilo. Začeli so delovati sebično, da bi si vsak posameznik nagrabil čim več denarja. Pohlep po denarju ni imel več meja, saj je okužil vsakega posameznika, ki je tako pozabil namen življenja. Prodali so svojo dušo za denar. Tako je prišlo do tekmovanja, ugleda, slave, kraje, izsiljevanja, ubijanja …, posledično pa so se širile nesrečne energije pohlepa, zavisti, ljubosumja, nevoščljivosti, jeze, strahu …

In tako je bil ustvarjen zmaj apokalipse!

Takratni voditelji so razmišljali, kako ljudi omejiti na  fizični nivo zavedanja. To je bilo težko, kajti vedeli so, da jih ne morejo neposredno zasužnjiti. Zavedali so se, da morajo ljudje to storiti SAMI! Tako je, sami!

Premišljevali so, kako bi omejili večdimenzijsko Bitje in kako bi preprečili, da ljudje ne bi spoznali Stvarnika samega. In kako so to storili?

Izmislili so si »posvečene« posrednike med bogom in ljudmi in sebe razglasili za te posrednike. Ljudem so posredovali taka »sporočila boga«, katerih vsebina je služila njim samim. V zaščito pred  razkritjem, da so lažni posredniki, so si izmišljali najrazličnejše  strahove in kazni, da ne bi slučajno koga prešinila ideja in bi se opogumil sam »govoriti z bogom« ter seveda posledično spoznati Resnico.

Tako so sebi v korist napisali in priredili sveta besedila in uveljavljali svojega boga. Kdor pa se je temu upiral in ni sprejemal njihovih pravil ter »resnic«, je bil na različne načine kaznovan, mnogokrat celo s smrtjo. Da so to lahko izvajali s »sveto pravico«, so take ljudi ožigosali, da so poslanci Satana, čarovnice, krivoverci … 

Po nekaj stoletjih prelivanja krvi in nasilnega uveljavljanja te vere oziroma boga, se je zmaj apokalipse že tako razširil, da je postal neustavljiv, ker se je hranil z energijo ljudi.

Postajal je vse mogočnejši, ker se je nahranil vsakič, ko so ga izbirali. Tako so ustvarili duhovno suženjstvo, ko so izbirali nesrečne energije oziroma omejujoče misli, ki so jih posredovali »posvečenci boga«. Tako so ljudi zadrževali omejene na fizičnem nivoju zavedanja!

 

 

Kako je to mogoče, saj ste vi sami Stvarnik vsega?

Če zavedno ali nezavedno izberete, da ste samo fizično telo, potem se tako tudi doživljate, čeprav niste samo to, saj ste vendar Stvarnik. Kar mislite, si tudi ustvarite.

Misel je energija, vi ste energija, vse je energija. Energija se ne izniči, ne izgine. Sami ste izbirali in dovajali energijo svojim negativnim mislim in tako širili zmaja apokalipse.

Zdaj je čas, da mu odvzamete svojo energijo tako, da ne izbirate več nesrečnih energij! Tako bo postopoma zmaj sam od sebe izginil, ker ga ne bo nihče več hranil s svojo življenjsko energijo.

Stvarnik

 

Zakaj še ne uvidite tega, da si sami ustvarjate življenje ali usodo, kakor koli želite to imenovati? Ker se ne zavedate, oziroma se ne spomnite, kaj ste razmišljali v preteklosti, pa to zdaj doživljate. Ne vidite povezave med vzrokom in posledico!

Če bi se vam vsaka misel v trenutku zmaterializirala, bi se zavedali Sebe kot Stvarnika oziroma Boga, kot ste ga poimenovali.

Če ste pred leti energijsko podpirali svoj strah, da vam bodo ukradli avto, pa se vam danes to uresniči, ne zmorete uvideti povezave med tema dejanjema, ker sta časovno preveč oddaljena. In kaj naredite potem? Enostavno krivite boga, usodo in vse po vrsti!

Zakaj že?

In kaj ima z vsem tem zlata doba? V zlati dobi se zavedate Sebe, svoje stvaritve, delujete iz ljubezni, radosti in svetlobe do sebe. Ustvarjate iz ljubezni za ljubezen. Zavedate se lastne stvaritve oziroma živite Sebe.

 

 

In kaj vse je še zlata doba? Ne morete si je predstavljati z razumom, ker zlata doba ne prihaja iz razuma, ampak je stanje duha. Zato jo je težko opisati, ubesediti, saj presega dosedanje dojemanje Sebe. Vendar zavedajte se, da se zlata doba bliža za vse. Zlata doba, ki ste jo ustvarili v duhu pred mnogo tisoč leti, je danes pred vrati. To je vaša stvaritev, to ste vi, samo pozabili ste in ne vidite več povezave med vzrokom in posledico. Zdaj je čas, da se vsak sam prebudi in spomni svoje stvaritve zlate dobe, ter jo tudi zaživi, kajti zlata doba je že tu!

Copyright © Matteus Mavrica
Vse pravice pridržane.

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!