Skip to content Skip to footer

Stvarnikova Ljubezen do Sebe

Stvarnikova Ljubezen do Sebe

Stvarnik je ustvaril vse iz Ljubezni do Sebe. To je edina energija, ki drži vse med seboj usklajeno in povezano, da deluje v harmoniji kot celota. Vse, kar je ustvarjeno, je popolno za doživljanje Sebe skozi materijo. Vse je pripravljeno, da se Stvarnik sam doživlja skozi svojo stvaritev Ljubezni. Vse je po Božjem načrtu, ker se je Stvarnik iz svobodne volje odločil, da si nadene tančico pozabe in kot človeško bitje ima svobodno voljo izbire, da izbere Sebe za doživljanje ustvarjenega.

Stvarnik si želi izkusiti prav v vsakem vidiku samega Sebe. To je njegov namen, da se prepozna prav v vsakem posameznem vidiku samega Sebe. Doživljati se skozi svojo stvaritev in tako podoživljati se, to kar je ustvaril iz Ljubezni do Sebe. Vendar, ko je ustvaril človeško bitje s svobodno voljo izbire je prišlo do preobrata v doživljanju Ljubezni do Sebe. Človeško bitje je začelo izbirati samo še omejene vzorce samega sebe. Človek, ki se ne zaveda Stvarnika deluje omejeno zaradi svojih omejujočih miselnih izbir. Naj obrazložim, kaj imam v mislih. Ko gledaš samo nase, na to fizično bitje ki ga imaš, se omejuješ v svojem dojemanju Sebe. Zavedati se moraš, da nisi samo to fizično telo, saj si vendar vse kar je bilo, bo in je. S tem, ko se omejuješ na posamezno človeško bitje se slepiš in preprečuješ, da bi dojel kdo v Resnici si.

Dopusti, da se ti Resnica razodene v tvoji Notranjosti, da ti pokaže smer in obliko kakršno si imel preden si se odločil za človeško. Dopusti, da se ti razodene najgloblja Resnica samega Sebe, ki si od vedno in za vedno, v Ljubezni čakajoč se. Naj se ti razodene tvoja večna »korenina«, ki je iz večnosti, kjer ni meja in omejitev. Tako veličastno in brezmejno Bitje si, čeprav imaš podobo človeško sedaj. To pa ne pomeni, da si omejen, samo v tej obliki. Zmoreš in si mnogo več, saj to je tvoja Narava, da se zavedaš Stvarnika v sebi, da živiš Ljubezen do Sebe in vse, kar si  ustvaril iz Ljubezni do Sebe.

Ni bistvo razumeti, kako je bilo vse ustvarjeno, niti ni namen razčleniti ustvarjenega, ker se tako  samo omejuješ. Namen je spoznati in ozavestiti, da si vse ustvaril sam, iz Ljubezni do Sebe. Tako enostavno je, obenem pa težko, ker želiš dojeti z razumom. Ne moreš dojeti z razumom, ker  je omejen in ne dojema izven njega. Prisluhni notranjemu glasu, ter se prepusti vodstvu in si sledi spet domov, k Stvarniku samemu. Ko se boš odločil iz svobodne volje in izbral Ljubezen do Sebe ti bo dodeljena vsa pomoč in podpora, da se udejanjiš tukaj na Zemlji. Pomembno je, da se zavedaš, da je Ljubezen do Sebe večna in resnična, kot je resničen ON sam, ki obstaja v tebi in ti v njemu, kot nedeljiva Enost.

Najdi pot Ljubezni, ki si jo ustvaril ti sam iz Ljubezni, da se boš doživljal v njej in se prepoznaval kot Edinega. Namen je, da se zaveš v vsem, kar si ustvaril iz Modrosti brezpogojne Ljubezni.

 

© Matteus Mavrica

DELI Z DRUGIMI ❤️

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!