Skip to content Skip to footer

Terapija Enosti

Terapija Enosti

Ljubezen

To je proces, kjer se odpiraš na lastni potencial, ki je v tebi.
Dovoliš si BITI.

Med samo terapijo se dogajajo energijski preboji na višje ravni zavedanja, prihaja do usklajevanja energij z višjim potencialnim stanjem.

Terapijo vodim iz nivoja Enosti oziroma zavesti SEM, ki SEM. Za vsakega posameznika se udejanja tista izkušnja, za katero se je odločila njegova duša, da se prebudi, ozavesti in prepozna Sebe v Ljubezni tej.

 

Sporočilo:

Ko se prepustiš notranjemu vodstvu, kjer domuje tvoja božanska Bit, se premakneš v novo zavedanje vsega. To ti omogoča, da se odpreš na nove vidike samega Sebe. Pozabil si na svojo pravo BIT, ki je nastala v spočetju brezmejnosti od samega začetka. To, si ti sam, brezmejno spočetje v ljubezni stvarnika. Ko si dovoliš, da se ti razodene globina tvoje Ljubezni, se zaveš, da v bistvu si ti Ljubezen, ki prežema vse stvarstvo.

Dovoli si ponovno prebuditi spomin samega Sebe, tako da se prepustiš energiji Srca, da te popelje na pot, ki si jo ustvaril iz Ljubezni do Sebe.

To je energija, ki te usmerja v notranjost tvojega Bitja in se ti razodeva v vsej veličini in brezmejnosti v doživljanju Sebe… To je pot Boga samega.

Edinstveni si, kot je pot Ljubezni do samega Sebe.

Skrajni čas je, da združimo moči, transformiramo staro in dovolimo novi energiji, da nas prebudi v polni moči božanske prisotnosti in začnemo delovati z višjih nivojev za izpolnitev božanskega načrta svojega Srca.

Dopustite si, da se te nove energije začnejo pretakati skozi vaša energijska telesa, skozi zavest – zavestno, odgovorno in z ljubeznijo. Prepustite se vodenju iz notranjosti, da boste prispeli na cilj hitreje, brez ovir in v blagoslovljenem stanju.

 

 

Za več informacij glede Terapije Enosti na:

Gsm: 041-679-480
Email: matteus.mavrica@gmail.com

 

 

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!