Skip to content Skip to footer

Vstajenje

Vstajenje

Vstajenje je proces, kjer ne gre toliko za fizično smrt, ampak za smrt starega načina videnja in dojemanja sveta. Gre za vstajenje v novo spoznanje, v novo dojemanje Resničnosti.

Vstajenje je proces, pri katerem odlagaš bremena oziroma nesrečne energije, ki ti ne služijo več. Zavestno izbereš, da jih ne boš več izbiral v svojem življenju – za rast in razvoj božanskega v sebi. Te energije transformiraš, da te ne ovirajo na poti v notranjost, na poti v Srce. Potrebni sta zbranost in pozornost vedno in povsod, da ne izbiraš nesrečnih energij in jim ne dovoljuješ, da se izražajo skozi misli, besede, občutke in dejanja. Potrebno je, da odstraniš vse, kar te obtežuje, stiska, boli, mori, tlači, kar ti troši energijo in voljo do Življenja. Važno je, da si sposoben delovati iz Srca, ne pa da obtičiš zaradi strahu, predsodkov, teme, obupa, dvomov, bolečine …

Vstajenje je proces, pri katerem deluješ iz zavesti duše, duha oziroma zavesti enosti. Ta proces pomeni, da si sposoben delovati iz Srca, brez ovir, brez omejevanja osebnosti pri izbirah duše. Potrebno je, da si zaupaš in deluješ v zavedanju enosti brez kakršnihkoli zadržkov oziroma omejitev osebnosti.

Vstajenje je proces, pri katerem živiš Sebe. Živiš to, kar v Resnici si, in deluješ v skladu s tem. Deluješ iz enosti na vseh nivojih svojega Bitja. Povezan si s celoto, tako na fizičnem kot na duhovnih ravneh – živiš enost in to pomeni, da samo SI, samo JE z eno besedo: SEM.

 

 

© Matteus Mavrica

DELI Z DRUGIMI ❤️

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!