Skip to content Skip to footer

Prebudi Zavest Angela v Sebi

Prebudi zavest Angela v Sebi

Sporočilo:

Prebudi zavest Angela v Sebi, da ti bo pomagal na tvoji poti v lastno Srce. Ozavesti, da nisi le fizično telo, kakor so ti govorili in te hoteli prepričati. V tebi živi tudi Angel, ki si ti sam, samo pozabil si na ta del Sebe, ko si se odločil bivati na planetu Zemlja. Zdaj je čas, ko te kliče Angel, da ga prepoznaš, da ga prebudiš in zaživiš tukaj in zdaj, na fizičnem nivoju, skozi zavest enosti.

Prebudi se in videl boš, da si bil Angel že od samega začetka vseh začetkov, ko si se še zavedal Sebe. Tvoja izbira je, ali boš nadaljeval tavanje v temi in nesrečnih energijah ali pa je prišel čas, da izbereš Sebe, to kar je namen že od samega začetka, da udejanjiš to, kar si.

Zdaj je prišel čas, ko je mogoče delovati tudi z nivoja Angelske zavesti. Prebudi si Angela in ga zaživi tukaj in zdaj v ljubezni, radosti in svetlobi. Čas je za radostno življenje, da se boš izražal in deloval tudi kot Angel na Zemlji v zavedanju osebnosti.
 
Angel si, zavedaj se in deluj!

Hvala, ker si!

 

 

© Matteus Mavrica

DELI Z DRUGIMI ❤️

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!