Skip to content Skip to footer

Aroma-Energija

Čustveno sproščanje – Transformacija

Aroma-Energija je namenjena za odpiranje božanskih vrat – našega Srca, da se vrne enost vsega.

 

Je močna oblika božanske transformacije z namenom duhovne rasti ter ponovne vzpostavitve harmonije. Živa esenca nas poveže z duhovnim ~ z Božanskim znotraj nas, saj sveti vonj odpre poti ter odstrani motnje, da lahko naša Srca komunicirajo s tistim, kar je sveto. Young Living mešanice eteričnih olj terapevtskega nivoja vsebujejo aktivne frekvence, ki odpirajo pot do Srca ter dvigujejo osebno vibracijo, da bi izkusili višjo ‘Vizijo’. Frekvence teh olj povečujejo zaznavanje, ki vam omogoči večje občutenje enosti z Duhom.

Sproščanje čustvenih vzorcev z Young Living eteričnimi olji terapevtskega nivoja: močna oblika alternativne zdravilne terapije za čiščenje podzavestnih blokad, zdravljenje čustvenih težav z namenom duhovne rasti, transformacije ter ponovne vzpostavitve harmonije.

Čustva so kot ocean – naraščajo ter upadajo kot plima in oseka. Vsi smo izkusili čustvene rane. Oblikovale so nas v to, kar smo danes, včasih nas tudi preganjajo. Sedaj lahko varno sprostimo travme in rane preteklosti skozi uporabo eteričnih olj. Čiščenje čustvenih vzorcev z eteričnimi olji terapevtskega nivoja je zelo blag proces, pa naj gre za slabo zdravje, izgubljeno službo, zapletene odnose, nesrečo, fizično bolezen, depresijo, strahove, travme, zlorabo, alergije, pomanjkanje samozavesti, ali krepitev ljubezni do sebe …

Čustva so najbolj nerazumljiv del človeškega telesa. Raziskave so se šele začele prebijati v podzavestni um, da bi odkrile, kako vplivajo na vsak aspekt našega življenja. Mnogi ljudje menijo, da zaradi travme čustvene in fizične zlorabe ne morejo napredovati v življenju ter doseči želenih ciljev in sanj. Te globoko zasidrane čustvene težave lahko spodkopljejo posameznikov uspeh, vsakodnevno življenje in prihodnost, zaradi česar so na voljo nove poti odstranjevanja negativnih čustev. Negativna čustva ustvarijo negativno energijo, ki ostane v energetskem polju, dokler ni preobražena. En izmed načinov transformiranja te energije je skozi uporabo eteričnih olj terapevtskega nivoja.

Čustva zaskrbljenosti in strahu, na primer, ustvarijo kisle pogoje, ki aktivirajo encime, le-ta pa ta čustva kopirajo na šablono RNK (RNK je sestra mulekule DNK) in jih shrani v DNK. Negativno čustvo od tedaj naprej tako postane prevladujoči element v našem življenju. Eterična olja terapevtskega nivoja pa aktivirajo amigdalo (to je del možganov, ki deluje kot skladišče čustvenega spomina) in pinealno žlezo ter s tem sprostijo centralni živčni sistem, tako simpatični kot parasimpatični živčni sistem, in obenem telo podpirajo tudi pri odpravljanju kisline, ki je bila ustvarjena iz negativnih čustev ter energije, kar zdravi DNK.

Večina naših čustev, ki jih doživljamo iz dneva v dan, niso odzivi na trenutna dogajanja. Le-ta izvirajo iz programiranja v celičnem spominu, ki so jih vtisnile čustvene izkušnje naše preteklosti, in jih v tistem času nismo bili sposobni razumeti, predelati ter razrešiti.

Te pozabljene travmatične izkušnje v našem telesu delujejo kot živi programi ter vplivajo na vsak aspekt našega življenja, še posebno pa na področju, kako sprejemamo odločitve. Ko so naše misli omejene s strahovi, pomanjkanjem lastne vrednosti, ko se ne čutimo zadosti dobre za več oziroma boljše, sprejemamo odločitve, ki omejujejo naš uspeh. Omejeno razmišljanje vodi k omejenim odločitvam, te pa vodijo k omejenemu življenju. Le-to je močno oddaljeno od božjih potencialov, ki jih v resnici nosimo v sebi.

Z osredotočenjem na razrešitev in ureditev čustev si lahko uredite večino aspektov svojega življenja – fizičnega, mentalnega ter duhovnega. Eterična olja terapevtskega nivoja so idealno vozilo, ki vam pomaga pri tej nalogi, ker gredo njihove molekule naravnost do centra za čustva v možganih ter nam lahko ponovno odprejo teme, ki smo jih že zdavnaj pozabili, nam omogočijo, da jih predelamo ter razrešimo enkrat za vselej. Ko očistimo svojo čustveno prtljago, očistimo pot k manifestaciji našega resničnega in najvišjega potenciala.

 

 

Lahko si tudi preberete mojo zgodbo in spoznanje o eteričnih oljih Young Living:
https://življenje.si/spoznanje-o-etericnih-oljih-young-living

DELI Z DRUGIMI ❤️

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!