Skip to content Skip to footer

Spoznanje o eteričnih oljih Young Living

Spoznanje o eteričnih oljih Young Living

Moja strast in radost je v širjenju zavedanja oziroma prebujanju božanske prisotnosti znotraj nas, ter širjenje zdravega, živahnega življenjskega stila z Young Living Essential Oils. Ti izdelki temeljijo na eteričnih oljih terapevtskega nivoja, ki jih je ustvarila narava saj vsebujejo vibracijo ~ frekvenco in zavest življenjske sile.

[trx_quote]

Odkrijte svet 100% čistih eteričnih olj terapevtskega nivoja
podjetja Young Living ter izboljšajte
telesno in duševno počutje!

[/trx_quote]

Moja zgodba ter spoznanje o eteričnih oljih Young Living

V maju leta 2010 sem se prvič srečal z eteričnimi olji Young Living Essential Oils (YLEO) in takrat sem doživel razliko med eteričnim oljem navadne sivke in sivke Young Living »terapevtskega nivoja«. Ko sem vdihnil navadno sivko, kupljeno v trgovini, me je v nosu zapeklo in zdražilo nosno sluznico. Kasneje mi je bilo razloženo, da taka eterična olja niso čista, so kemično obdelana, razredčena, pomanjkljivo destilirana …, skratka, delujejo samo kot parfum. Ko pa sem vdahnil eterično olje YL terapevtskega nivoja, sem bil presenečen nad učinkovitostjo oziroma nad živo esenco, ki jo premorejo ta olja. Z enim samih vdihom sivke YL sem začutil, kako se mi je prečistila energija okoli Srca in povrnil se je občutek enosti. Začutil sem hrepenenje svoje duše po vrnitvi v enost. Doživel sem globoko prepoznanje in namen v notranjosti mojega bitja, da eterična olja YL igrajo pomembno vlogo v današnjem času. Uvidel sem, da si s pomočjo eteričnih olj Young Living terapevtskega nivoja lahko prečistimo energijsko nesnago, dvignemo osebno vibracijo, odpravimo omejene miselne vzorce, vzpostavimo harmonijo telesa in duha … Skratka, ponovno si odpremo pot do Srca, ki je bila onesnažena z našim negativnim delovanjem oziroma zaradi izbir nesrečnih energij. Le te so se nakopičile v naših energijskih telesih in delovale skozi nas v mislih, čustvih, besedah … Zato nismo bili svobodni in sposobni delovati iz Srca, saj so nas nesrečne energije omejevale za doživljanje in delovanje iz božanskega v nas. Zdaj je skrajni čas, da si prečistimo nastalo nesnago in ponovno odpremo naša Srca ter se s tem zavemo božanskega bitja, ki je prav vsak izmed nas.

Po razodetju mi je bilo iz notranjosti naročeno, naj se dvignem v novi cikel spoznanj ter se odprem za širjenje in predstavitev eteričnih olj Young Living. Spoznal sem, da si ljudje lahko na zelo enostaven in navdihujoč način pomagajo ponovno vzpostaviti stik sami s seboj, kar pomeni biti v polnem zavedanju svoje božanske prisotnosti. To je način, ki so ga poznali in uporabljali že mnogo let pred našim štetjem, saj so se zavedali, da so negativna čustva in misli destruktivni, zato je pomembno, da se zavemo, kako to vpliva na vse nivoje našega bitja. Naročeno mi je bilo, naj predstavim, kako močna in učinkovita so ta olja, ki jih proizvaja Young Living, in da so pomemben del za očiščenje naše negativne kolektivne nesnage oziroma nesrečnih energij ter omejenih vzorcev o nas samih. Podoba, ki jo nosimo v sebi in jo negujemo s svojo vizijo, se namreč manifestira v našem pojavnem svetu. Če je okrepljena z nesrečnimi energijami v občutkih in mislih, se posledično tako tudi doživljamo. Zato je pomembno, da se teh energij zavemo in osvobodimo. S pomočjo eteričnih olj terapevtskega nivoja je toliko lažje, saj nam pomagajo spremeniti zapise v naših celicah in preoblikujejo našo kodo DNK, ki je bila poškodovana oziroma zmanipulirana z omejenimi informacijami, ki so se zasidrale v našem energijskem telesu. Ko vdihavamo eterična olja, se nam s pomočjo esence v vonju prečiščuje negativni čustveni del, ki je shranjen v amigdali (to je del možganov, ki deluje kot skladišče čustvenega spomina – travm, strahov, žalosti, prizadetosti iz preteklosti …). S tem se osvobodimo nesrečnih energijskih zapisov, ki so bili aktivni v energijskem spominu oziroma v podzavesti. Ko smo enkrat osvobojeni negativne energijske čustvene prtljage, se nam osebna frekvenca dvigne in postanemo navzoči v svoji božanskosti. Naše bitje začne vibrirati z božanskimi občutki skozi Srce in pritegne v delovanje nove energije za doživljanje božanskega nivoja v našem življenju.

Zdaj je skrajni čas, da se zavemo, da so vse odločitve in izbire v naših rokah, da se prebudimo ter ponovno vzpostavimo svojo povezavo z božanskim v sebi. Treba se je zavedati in sprejeti, da je naša pravica oziroma dolžnost zahtevati delovanje božanske prisotnosti v nas. Zaradi pomanjkanja svetlobe skozi naše Srce smo na ta blagoslov pozabili, ker smo se odtujili od svojega bistva. Zdaj si lahko ponovno vzpostavimo povezavo z izvorom našega obstoja, ko si prečistimo svojo omejeno bolečo prtljago, ki jo doživljamo v življenju. Ko se je osvobodimo, zaživimo v novem ciklu božanstva znotraj naših Src.

 

Vizija

Veliko je treba še narediti, da bo nesrečna energija, ki je obtičala v naši atmosferi, transformirana, da se bomo lahko svobodno doživljali kot božanska bitja znotraj enosti. Ko se bo vsak pri sebi zavedal, da je kot posameznik odgovoren za to energijsko nesnago, si bo prizadeval najprej prečistiti svojo nesrečno energijsko prtljago oziroma energijski naboj, ki ga oddaja v atmosfero. Ko se bo vsak posameznik začel zavedati, da s tem, ko prečisti svoja energijska telesa, izbere oziroma omogoči, da se začne njegova lastna božanska energija pretakati skozi Srce. Tako bo tudi posledično pomagal prečistiti nesrečno energijo, ki je obtičala zablokirana na duhovnih nivojih. Ko bomo s tem opravili, nam bo prineslo skupinsko doživljanje enosti.

Očistiti je treba ostale nesrečne energije, ki čakajo, da se osvobodijo skušnjavca v materiji in se vrnejo v stvarnikovo ljubezen. Njihovo poslanstvo se zdaj zaključuje, ker to nalogo so izvrševale, da bi se na različne načine prebujali in se zavedali božanskega načrta.

Očisti si vso preostalo energijsko nesnago, ki ti trenutno ne dovoljuje, da bi se zavedal, uvidel in čutil svojo lastno božansko bitje. Čiščenje je potrebno, da bo tvoja božanska esenca prišla na dan, da bo žarela z vso energijo stvarnika. Pri tem ti bodo v pomoč eterična olja YL terapevtskega nivoja, saj so živa esenca narave same, ki vsebujejo zavest življenjske sile. Obudila bodo tvoj pravi Jaz in tvoji potenciali bodo zaživeli. Imaš vso potrebno pomoč pri tej nalogi, da jo opraviš še v času, ko se vse dviga v enost vsega. Povezuj se z esenco boga, ki je v tebi.

Zavedaj se, da si je treba prizadevati, da bo v tebi zasijala božanska luč in te dvignila v zavedanje enosti. Vendar si moraš napraviti prostor zanjo, tako da si očistiš energijsko nesnago, ki si jo nabiral skozi svoje izkušnje življenja, oziroma vso prtljago, ki je še ostala v fizičnem, emocionalnem, mentalnem in duhovnem telesu, da se bo lahko skozenj pretakala božanska esenca in te popeljala nazaj Domov, kjer si že doma. Kajti le tako boš zmožen svetiti tudi drugim, dokler ne najdejo v sebi lastne luči.

Tukaj vas lahko še spomnim, kako je vaše emocionalno energijsko telo pomembno, saj si s čustvi pritegnete v vaše življenje dogodke, ki jih želite doživljati. Vaš emocionalni sistem je tako ustvarjen, da vam pomaga pritegniti dogodke, glede na oddano energijo, ki jo vlagate v emocije. Zato je pomembno, da so vaše emocije čim bolj uravnane z božanskimi, ker se boste le tako združili z zavestjo enosti. Občutki so zelo pomembni, da pride do zlitja enosti. Očistite se negativnih emocij še danes, ker so na vrsti božanski občutki enosti za vse nas.

Aleluja!

[trx_title]

Eterična Olja Young Living

[/trx_title]

 

 

***

Za več informacij ter pomoči za sodelovanje in povezovanje z našo skupino v družini Young Living, pišite na:
matteus.mavrica@gmail.com

 

Za več informacij o eteričnih oljih Young Living obiščite spletno stran:
https://www.esenca-zivljenja.si

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!