Skip to content Skip to footer

Energetske vezi in zapisi

Energetske vezi in zapisi

Sporočilo:

V vsakem življenju, ki ga živiš, ustvariš tako imenovane energetske zapise. Po navadi so to prisege ali zaobljube, ki jih ustvari osebnost do osebe, ustanove, religije itd., ker sledi običajem, ali pa iz samega strahu. Obstajajo še druge prisege, ko ti drugi izberejo zate, ko sam še ne moreš odločati o lastnih izbirah. Ne zavedajo se posledic, saj te obljube in prisege ostajajo tudi po »smrti«, kajti energija se ne uniči oz. ne izgine, vendar se shrani v energetsko polje.

V takih zapisih je shranjena življenjska energija, zato je potrebno izbrisati in osvoboditi staro, ki ti več ne služi. Če si pripravljen, da se ti energija povrne iz danih priseg iz tega ali prejšnjega življenja, je potrebno izvesti transformacijo v energetskem polju. Tako se ti očiščena povrne nazaj, da jo uporabiš za doživljanje Sebe to kar si.


Z Energetskimi vezmi se dogaja podobno. Z njimi si vezan na določeno osebo, ki je lahko tudi iz prejšnjega življenja. Vsi smo povezani med seboj z energetskimi vezmi. To so vezi, ki te podpirajo do trenutka, ko si pripravljen sam prevzeti odgovornost nase. Zaradi okoliščin, ki si jim podvržen, pa se osebnost še ne želi osvoboditi, bodisi zaradi strahu ali nesrečnih energij. Tako te vezi ostanejo in začnejo blokirati v vzponu k duši.


Če vezi ne služijo več tebi ali osebi, s katero si povezan, je čas, da jih prerežeš. Ko odstraniš vez, ki ne služi več, pridobiš na življenjski energiji, da vzpostaviš nove vezi, tiste, ki te bodo podpirale v novih okoliščinah na poti v svoje Srce.

Vedno je odvisno od posameznika do posameznika, v danem trenutku pa se vidi, katere vezi ne služijo več oz. te omejujejo na tvoji poti. Svoboda je pravica, ki jo ima vsak sam do sebe.

 

 

© Matteus Mavrica

DELI Z DRUGIMI ❤️

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!