Skip to content Skip to footer

Doživljanje in Sporočila Duš

Delitev izkušenj

Baterija Življenja nam pomaga odpirati portale v druge Dimenzije. Je most med svetovi po katerem prihajajo Svetlobna Bitja v našo Zavest.

Doživete izkušnje:

Torej…
Soboto sem preživela na Altermedu.
Na razstavnem prostoru Sončevih pozitivk sem promovirala koncert Lex van Somerena v Ljubljani. Prostor sem delila s Tjašo in njenimi čudovitimi zvočnimi posodami in Andrejo, ki je promovirala svoje delovanje.
Bile smo v harmoniji in vesele, da smo skupaj.

Seveda sem se tudi sprehodila po sejmu in na stojnicah srečala veliko poznanih lepih ljudi. Eden izmed njih je bil Matteus. Opazila sem, da ima poleg eteričnih olj še neko novo stvar, zgledala je kot orgonit. Ko sem pobliže pogledala, vidim da ima znotraj kapsule. To me pritegne in komentiram: “To je pa kot vesolje.” Matteus se nasmeji in odvrne, res je to so informacije iz vesolja, to je baterija  življenja. Predlagal je, naj si vzamem nekaj trenutkov in jo preizkusim.
Čeprav sem bila namenjena k neki drugi stojnici, sem začutila, da je to pomembno in naj izkusim SEDAJ.
Vsedem se na ponujen stol, položim roke na to ovalno stvaritev, medene barve, zaprem oči in takoj začutim zelo močno energijo. Energija gre po celem telesu, vidim zlate vijačnice, kot DNK, ki se podvojijo, potrojijo … čutim, prisotnost svetlobnih bitij, stavari se res dogajajo in informacije se prenašajo v moja energijska telesa. v naslednjem trenutku sem nekje daleč v vesolju, obenem se zavedam svojega fizičnega telesa in dogajanja okrog mene. Potovanje v vesolju razširi mojo zavest, dogodi se magičnost povezanosti, enosti življenja …
V naslednjem trenutku sem poslana nazaj v fizično telo, energija gre skozi hrbtenico, po nogah, podplati se odprejo v povezavo s središčem Zemlje, z ognjem. V trenutku sem popolnoma prizemljena. Čutim, da sem v višjih vibracijah.
Ali je bilo to resnično ali samo proizvod mojega uma?
Vem, da je bilo resnično, sama se nikoli ne bi spomnila povezave s središčem zemlje.
Zlata bitja svetlobe so mi predala visoko frekvenčno energijo. Hvala.
Vesna Forca

PRVI STIK z Njo….

Na sejmu Altermed v Celju…hodile Smo, druscina prijateljic…od stojnice do stojnice. Z velikimi ocmi in usesi, z vsemi cutili obhodile Smo prav vse…na koncu ze vse ‘mehke’. Na dalec videle Smo ‘cudaka’…tako znan Mi je bil, ne vem od kod….Matteus….ne vem, a tako Svoj in ‘drugacen’….zanimiv. Sledilo je presenecenje…predstavitev kaj sploh ponuja…njegov izum….izum Njegove Duse in Srca…Zavest…Baterijo zivljenja….

Ok…pa, da vidimo….dotaknila Sem se jo…z eno roko, brez pricakovanj….zaprla uci in Ji prisluhnila. Iskreno…valovanje pretoka od roke po celem telesu v trenutku, brez kakrsne koli koncentracije in prosnje za To…bilo je noro. Mehkoba po celem telesu…bujenje vsake celice Mojega telesa in Bitja, ki raste v Meni ze pet mesecov…On ve…dogajalo se je….nato dobila priloznost, da se usedem in na Njo polozim obe roki…zadihala je z Mano…dobesedno zivi za Tvojo frekvenco….diha s Tabo….samo je in Ti dovoli, da si Jo ‘vzemes’…ker je del Tebe….

Maja Lešnik

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!