Skip to content Skip to footer

Vrnitev Domov

Vrnitev Domov

Ko se podaš na pot iskanja samega Sebe, je zelo težko vedeti kje si doma. Tvoj Dom ni na enem samem položaju, kraju ali točki. Tvoj Dom je vsepovsod: kamor koli greš in od koder koli prihajaš, je tvoj Dom. Ni možno, da bi bil kje, kjer ne bi bil doma. Ne moreš ostati brez Doma ali  ga izgubiti, ker ta Dom si ti sam in Sebe ne moreš izgubiti, lahko pa pozabiš, da ga imaš in da si eno z njim. Vsepovsod si varen in preskrbljen, ker je vse tvoj Dom.

Lahko si misliš, da ne boš našel poti do Doma, ker si pozabil, kje je. Vendar vedi, da na poti domov nisi nikoli sam. Vedno si prisoten v vsakem prostoru in času do vrnitve nazaj, od koder si odšel.

Na poti si puščal sledi, da boš prepoznal svojo pot po kateri si hodil. Označeval si vsako križišče in ulico, da se boš spomnil od kod si prišel. Postavil si tudi ljudi, ki ti bodo povedali, kod si hodil, če bi slučajno pozabil na lastne znake in opozorila, ki te usmerjajo nazaj iz dvojnosti v Enost.

Označeval si svojo lastno pot, ki te bo prebudila, ki te bo spomnila, kdo si in od kod si. Ta pot je varna, je blagoslovljena, je božja pot, je pot, po kateri stopa Bog sam v svojem lastnem načrtu. To pot si sam kreiral oz. ustvaril in vse, kar je na njej, si sam postavil, v dobrem ali slabem, samo zato, da bi se prej ali slej prebudil na poti spominjanja večnosti in enosti.

Ni cilja, kjer boš to pot končal. Cilj ne obstaja, obstaja le pot, ki si ti sam. Cilj je iluzija, pot je Resnica in ta pot si ti sam. Ne postavljaj si cilja na poti, ker te omejuje in te zadržuje. Ne hodi z namenom, da boš prišel na cilj, ker boš tako spregledal vse darove, ki si jih na pot postavil zase, da te osvobodijo in blagoslovijo pot, po kateri stopaš in se prepoznavaš kot EDINEGA, ki je in živi enost.

Namen poti je spoznanje, da si Bog, da si eno z vsem, kar je, bo in je že bilo. Namen poti je živeti pot, ki jo hodiš, namen poti je živeti TUKAJ IN ZDAJ!

Aleluja!

 

© Matteus Mavrica

DELI Z DRUGIMI ❤️

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!