Skip to content Skip to footer

Vodena meditacija za odpiranje Srca

Vodena meditacija za odpiranje božanskih vrat – našega Srca.

To je meditacija, kjer se odpiraš na lastni potencial, ki je v tebi.
Dovoliš si BITI.

Za skupno prizadevanje v izpopolnjevanju doživljanja Življenja samega! 

Dovoli si, da te Energije popeljejo v Resnico samo in da sam spoznaš Sebe! Dovoli si, da steče Energija Srca skozi tvojo zavest in da se vidiš v novi podobi Boga. Da ne živiš kot suženj, ampak kot Kreator Življenja na Zemlji iz Univerzuma.

Spoznaj svojo pravo Bit, ki je v tebi, odvrzi človeško masko in živi Sebe, Boga v človeški podobi za samouresničitev in izpolnitev zaveze v svoji Duši-Duhu.

Vse življenje se sprašuješ in poslušaš, kdo si, kaj si in kakšen je tvoj namen. Odloži vse predstave o sebi. Osvobodi se navlake omejenih miselnih vzorcev o sebi, o bogu in o življenju.

 

Vabljen za spremembo NA oziroma V sebi!
Pogum s tabo.  🙂

 

Med vodeno meditacijo se dogajajo energijski preboji na višje ravni zavedanja, prihaja do usklajevanja energij z višjim potencialnim stanjem.

Meditacijo vodim iz nivoja Enosti oziroma zavesti SEM, ki SEM. Za vsakega posameznika se udejanja tista izkušnja, za katero se je odločila njegova duša, da se prebudi, ozavesti in prepozna Sebe v Ljubezni tej.

 

Sporočilo:

Ko se prepustiš notranjemu vodstvu, kjer domuje tvoja božanska Bit, se premakneš v novo zavedanje vsega. To ti omogoča, da se odpreš na nove vidike samega Sebe. Pozabil si na svojo pravo BIT, ki je nastala v spočetju brezmejnosti od samega začetka. To, si ti sam, brezmejno spočetje v ljubezni stvarnika. Ko si dovoliš, da se ti razodene globina tvoje Ljubezni, se zaveš, da v bistvu si ti Ljubezen, ki prežema vse stvarstvo.

Dovoli si ponovno prebuditi spomin samega Sebe, tako da se prepustiš energiji Srca, da te popelje na pot, ki si jo ustvaril iz Ljubezni do Sebe.

To je energija, ki te usmerja v notranjost tvojega Bitja in se ti razodeva v vsej veličini in brezmejnosti v doživljanju Sebe… To je pot Boga samega.

Edinstveni si, kot je pot Ljubezni do samega Sebe.

Skrajni čas je, da združimo moči, transformiramo staro in dovolimo novi energiji, da nas prebudi v polni moči božanske prisotnosti in začnemo delovati z višjih nivojev za izpolnitev božanskega načrta svojega Srca.

Dopustite si, da se te nove energije začnejo pretakati skozi vaša energijska telesa, skozi zavest – zavestno, odgovorno in z ljubeznijo. Prepustite se vodenju iz notranjosti, da boste prispeli na cilj hitreje, brez ovir uma in v blagoslovljenem stanju.

 

V razmislek …

Kdo ima pravico govoriti, kdo si in kaj si, razen Energije Srca. Dovolil si zavestno ali nezavedno okupacijo svoje zavesti, ker si omejujoče miselne vzorce v podobi in energiji prevzel nase od različnih ustanov, religij, medijev, družine, prijateljev …, da bi jim ugajal in bil čim bolj podoben njim.

Zakaj že? Mogoče se pa ne Zavedaš, da si pri tem pozabil nase. Najbolj pomembno “Stvar” si pustil še neodkrito!
Do kdaj, te sprašujem, do kdaj?

Kaj ti še ni jasno pri tem? Posvečaš svojo pozornost vsem limonadam, kar jih je. Kdaj boš pa spoznal Sebe? Kdaj boš na vrsto prišel ti? Saj to je “Edino”, kar imaš, a se ne zmeniš zase! Vse drugo ti gre dobro od rok in ti je pomembnejše od spoznavanja Sebe? Kje je tukaj Ljubezen do Sebe? Kje? Na Sebe si pozabil! Utapljaš se v lastnih mukah, skrbeh, nemoči …, brez rešitev in v bolečini. Do kdaj, te sprašujem. Koliko še zmoreš/moraš trpeti, koliko bolečine boš še prenesel oziroma doživel, da boš rekel: “DOVOLJ MI JE! Dovolj mi je!

Zdaj sem na vrsti jaz! Zdaj bom pa sam izbiral zase! Ne drugi!”
Koliko moči je treba zbrati za takšen odgovor? Nič!
Le Ljubezen do Sebe. Jo imaš? V kolikšni meri? Kolikokrat jo zatajiš in raje trpiš, ker bi resnica preveč bolela druge. A na ta način uničuješ sebe od znotraj! Pa si res zaslužiš to?
Ne bi rekel. Lahko pa še naprej pustiš, da o tvojem življenju odločajo drugi. Na kakšen način živiš, kaj je prav in kaj ne, kaj se spodobi in kaj ne, kaj lahko in kaj ne. Pravim ti samo to, da imaš Srce, ki vse ve in pozna odgovore na vse tvoje potrebe in želje, le poslušati ga je treba.
Kolikokrat v svojem življenju poslušaš Sebe? Kolikokrat zatajiš lastno Vizijo, hrepenenje in potrebo Srca, da ne bi izpadel čuden, drugačen, smešen … z eno besedo Unikaten-Sebi. In prav to je čar Biti unikaten, Biti to, kar si. In samo ti veš, kako je Biti ti. Nihče drug, samo ti!
Zato nehaj poslušati druge in odpri svoje Srce za najboljšega prijatelja in spremljevalca v tvojem življenju. Poglej, kaj vse “Ve” tvoje Srce, kam ti kaže pot in kaj ustvarjati. Zaupaj Sebi, svoji Unikatnosti, ker to si lahko samo ti, Unikaten-Sebi. In zato lahko samo ti odkriješ Sebe in to tudi zaživiš.

Kako to narediti? Odloči se za spremembo in boš videl, da znaš in zmoreš.

“Bog z vami” ali drugače povedano: ne prelagaj na druge, kar zmoreš sam. In sam zmoreš VSE, če veš, kdo je dejansko s tabo vsepovsod, kjerkoli in kadarkoli. Mnogo imen, a Resnica je le ena sama – in to si Ti v vsej svoji veličini.

 

 

Za več informacij glede vodene meditacije na:

Gsm: 041-679-480
Email: matteus.mavrica@gmail.com

 

 

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!