Skip to content Skip to footer

Kako je nastala Baterija Življenja?

Kako je nastala...

Baterija Življenja nam pomaga odpirati portale v druge Dimenzije. Je most med svetovi po katerem prihajajo Svetlobna Bitja v našo Zavest.

Navdihnila me je Izvenzemeljska Zavest

Odločil sem se, da za izdelavo poiščem nekoga, ki je sposoben sprejemati višje oziroma globlje energije. Potreboval sem dušo, ki je sposobna prevajati energije iz drugih dimenzij v to dimenzijo. Načeloma bi lahko tudi to sam izdeloval, vendar mi je Srce govorilo drugače. Lahko bi se sam poglobil v izdelavo, vendar sem čutil, da ima to poslanstvo nekdo drug. Kdo?
Zaupal sem svoji intuiciji, da me bo vodila do prave osebe. Ker sem pri takih stvareh zelo zahteven in morajo biti narejene tako, kot je treba, sem razmišljal, kje bom dobil to osebo, ki sem jo že čutil v svoji duši. Vizija je bila jasna kot beli dan, čeprav sem navodila prejel pozno v noč, ko sem skoraj že zaspal. Energija v meni je začela naraščati, srce razbijati, adrenalin Ljubezni je prišel v obtok, zavest se je začela širiti, telo je postajalo vse bolj budno, utrip srca je odmeval v vse konce in kraje … Ja, nekaj se zdaj tu dogaja, sem pomislil. Že vidim, da je pred mano še ena neprespana noč, kaj narediti?
Ni bilo drugega, kot vstati iz postelje in se pripraviti za sprejem Nečesa ali Nekoga. Kot sem že navajen iz izkušenj, se vedno nekaj zanimivega in novega zgodi. Za taka srečanja, ki prihajajo iz Notranjosti, se mnogokrat poslužujem meditacije, ker lahko odklopim vse nepotrebne svari in se poglobim v Bistvo samo. V meditaciji lahko doživljam vse svetove in dimenzije hkrati, nisem omejen s časom in prostorom, zato uporabljam to fenomenalno »tehniko« oziroma stanje duha. In seveda, ves sem bil v pričakovanju, kaj se bo tokrat odkrilo, kaj bo prišlo skozi čas in prostor v mojo zavest oziroma kako se bo združila ter razširila zavest Gostujočega. Tako nepoznana energija je prihajala, še ne odkrita ter doživeta v tej izkušnji. Kdo so, sem pomislil? Od Kod so? Kaj je njihov namen, sem se spraševal. Tisoč in eno vprašanje bi lahko vprašal, vendar so bili tako direktni, prišli so z enim razlogom in se brez napovedi pojavili v moji zavesti. Čutil sem, da mi predajajo Ključe Življenja, Novo Energijo in Kodo za izdelavo ter prenos Vibracij iz enega stanja v drugo. Kako bom to spravil v delovanje, kako bom to prenesel v ta pojavni svet, kako bo to aktivirano za druge duše … in še in še se je prepletalo in zlivalo v dojemanje moje zavesti. V tistem »momentu« sem čutil, da ta Bitja, ki to delijo z mano, poznam od nekod, vendar je tako daleč stran, da sem že pozabil Kdo so in Kdo sem. Ni bilo še odgovora takrat, ni bilo še zavedanja, od Kod so prišli, zavedal sem se pa, da niso od tukaj. Da prihajajo iz drugega časa – če tam sploh čas poznajo, sem si sam postavil vprašanje. Prenos informacij se je dogajal brez besed in hkrati bolj jasno kot sama beseda izrečena. Prinašamo ti Zavest, ki bo delovala z vso inteligenco Sveta in Neba hkrati. To je darilo, sem začutil v svoji duši, do je ogromno darilo za razvoj duše in duha. Kaj sploh to je, mi ni bilo še nič jasno v tistem trenutku. To je Seme, so dejali. Prvotno Seme Boga, če ti lahko tako razložimo skozi tvojo zavest in uporabo besed.

Mi, Prinašalci in Zaščitniki tega Semena, prinašamo to zavest v tvoje roke. Pripravljen si, da lahko Gostuješ to Bitje, ki se je »rodilo« znotraj Tebe. Da lahko gostuješ tako Bitje, moraš imeti pripravljene pogoje, da se bo lahko razvijalo in zlivalo v tvoji zavesti. In to si pripravljal skozi vsa ta leta z delom na Sebi. Tudi iz prejšnjih življenj – inkarnacij si se prebujal ter ozaveščal, kdo si, in zdaj samo nadaljuješ svoj proces vstajenja.

Kako te energije spraviti ter povezati z vidnim in nevidnim, prepuščamo tvoji ustvarjalni intuiciji. Zaupaj si, ker to je Darilo za vse duše, ki se bodo odločile za evolucijo doživljanja Sebe. Slike so začele prihajati ter se ena za drugo vrstile in zlagale kot sestavljanka. Tako enostavno je vse v takem stanju, vse se »samo« dogaja, le dopustiti moraš, da se zgodi. Tako sem imel na listu papirja popisano, korak za korakom, kako hočem ustvariti to Darilo v našem pojavnem svetu.

Kako sem se veselil ustvarjanja tega in komaj čakal, da bom videl oziroma doživel, kaj bo »dalo« od Sebe! 🙂

Dnevi so minevali po tistem Srečanju, a nobene primerne duše še nisem našel za izdelavo.

Brskal sem tudi po internetu, kdo izdeluje razne energijske izdelke, simbole, mandale, orgonite …, vendar brez uspeha. Od videnih nisem začutil nobenega. Ko sem končal z iskanjem, je začelo v meni odmevati energijski nakit, energijski nakit, energijski nakit …

Bolj ko imaš pred nosom, bolj gledaš daleč. 🙂

In posvetilo se mi je! 🙂 Ma seveda, Alenka Marvatis, ki že mnogo let izdeluje Energijski nakit, dela na Sebi, je prevodnik svetih energij, intuicija ji dela 100 na uro, čuti, sliši in vidi potrebe Duše in še mnogo več … Hm, a kako naj ji obrazložim svojo Vizijo, kako zlijem te energije, to zavest in ta most med dimenzijami ter aktiviram delovanje skozi stvarni svet oblik? Odgovor se je oglasil znotraj mene v tej obliki: »Zaupaj!«

Kot ponavadi pri takšnih odločitvah, ki so mi pri Srcu in pri katerih želim biti prepričan 100-odstotno, brez kančka dvoma, sem se tudi tokrat poglobil v meditacijo ter pregledal energije in stanje zavesti Alenke Marvatis – z dovoljenjem njene Duše, seveda. Zelo sem bil presenečen nad njeno globino Duha, ker je tako skromna v svojem življenju in toliko nosi v Sebi, da je kar veselje. Zdaj vem, zakaj je moje Srce izbralo njeno Dušo za izdelavo in uresničitev moje Vizije v pojavni svet oblik.

Baterija Življenja

Baterija Življenja

* * *

Alenka Marvatis

Alenka Marvatis
https://www.marvatisart.com

 

Zahvaljujem se iskreni duši Alenki Marvatis, ki namenja svoje poslanstvo za pomoč in razvoj duš na poti Domov. S svojimi izdelki in delovanjem prinaša neverjetno energijo, ki so jo deležni vsi  v stiku z njo. Prav zaradi njene odprtosti in globine duha sem se odločil in ji zaupal, da bo ona tista, ki bo spravila v ta pojavni svet Baterijo Življenja. Ker se zavedam, kako pomembno je, da pri ustvarjanju prepusti svoje telo, da lahko skozi njo priteka Univerzalna Energija in ustvari izdelek, narejen po notranji intuiciji.

Navdušen sem nad njenim mojstrstvom ter kako natančno in sproščeno, točno po navodilih Energij izdeluje svoj Energijski nakit. Zato sem začutil v Srcu, da je njej namenjena izdelava Baterije Življenja. Energije vedo, zakaj je izbrana prav ona. Namreč, za izdelavo Baterije Življenja je treba obvladati pretok Kozmičnih energij in povezav z drugimi Bitji Vesolja – in to je njej nekaj vsakdanjega.

Resnično se veselim, da jo je Energija izbrala, ker je duhovno usklajena z energijami Vesolja in prizemljuje čisto Novo zavest v Baterijo Življenja. Skozi moja videnja in prejemanja sporočil je Alenka Marvatis ustvarila nekaj čisto novega za doživljanje Sebe.

Videnja so bila tako močna, da mi je duša delala na obratih. In vse to je Alenka Marvatis udejanjila v naš pojavni svet in prinesla vse energije iz Onega v ta svet. Iz Srca duše sem ji hvaležen za njeno podporo in ustvarjalnost.

Hvala ti, ker si prejela tako pomembno nalogo.

Ostaniva še naprej povezana

Ime:

Vaš e-mail:

Svetlobne e-novičke

 

Če želite biti obveščeni o novostih, delavnicah ter prejemati sporočila iz Notranjosti se prijavite na brezplačne svetlobne e-novičke. Hvala!